Holdning og strukturelle endringer

VITAL Kiropraktorklinikk ser på ryggraden som grunnmuren for et reiseverk. På samme måte som et hus er det viktig at grunnmuren er så i vater og funksjonell som den kan bli. Med ujevnheter og strukturelle endringer vil kompensasjonene skape problemer, noe vi også ser i kroppen – også kjent som symptomer. Skader på hus kan lappes og gjøres bedre, men sjansene er stor for at det vil komme tilbake, på samme måte som vondter og plager i kroppen kan komme tilbake om man kun ser symptomene.

Vi legger stor innsats i å forsøke å finne årsaken til problemet og ved riktig behandling, ergonomisk veiledning og enkle supplerende øvelser er vårt mål og ønske at våre pasienter skal oppleve gode resultater både på kort- og lang sikt. Hver enkelt individ har sin grunnmur og siden strukturelle endringer, så en individuell behandlingplan er viktig for å møte pasientens ønske. Som kiropraktor og autorisert helsepersonell er vi kompetente og effektive på å bli kvitt symptomer raskt, men vi kan også se på endinger som trolig vil holde kroppen mer funksjonell over tid og hindre tilbakefall. En nedsatt eller dårlig bevegelsesfunksjon i rygg og nervesystemet kan være årsaken til at plagene først kommer og også kommer igjen, om man ikke ser på grunnmuren til reiseverket.

Med sin mangeårig erfaring og kunnskap kan kiropraktoren på VITAL Kiropraktorklinikk trolig hjelpe deg til en bedre hverdag, med riktig behandling, ergonomisk veiledning og enkle supplerende øvelser. Ta kontakt for en konsultasjon via online booking, på telefon 98126006 eller per epost: post@vitalkk.no. Vi kan hjelpe deg!

Har du behov for behandling?