Midtrygg og bryst

Stivhet i øvre del av ryggen, mellom skulderbladene er svært vanlig og ikke så rart med tanke på den daglige aktiviteten vi gjør foran oss. Kontorarbeid og lengre perioder sittende foran PCen er blitt en større del av vår hverdag og er med på å skape økte spenninger i muskler og ledd i nevnte området. Holdningsproblematikk, som avrundede skuldre og krum rygg er typiske årsaker som skaper disse problemene. Det samme gjelder stress, feilbelastninger og nedsatt aktivitetsnivå, og plagene kan spre opp til og/eller være årsaken til plager i nakke, skuldre/armer eller frem til bryst. De fleste smerter mellom skulderbladene stammer fra muskel-skjelettsystemet.

Kiropraktoren vil gjennom sykehistorie kartlegge sannsynlighet for at dette er noe som kan behandles konservativt, og trolig undersøke hele ryggsøylen din for å finne ut hvor den individuelle pasientens plage stammer fra. Kroppen vår er skapt for bevegelse og trives dårlig med det motsatte. Det er dette kiropraktoren forsøker å gjenskape med sin karakteristiske «knekk», som regnes som en trygg og effektiv behandlingsform uten store bivirkninger. Pasienter opplever ofte en umiddelbar befrielse og bedring i gitte område. Ved siden av manuell behandling kan kiropraktoren med sin kunnskap også gi ergonomisk veiledning og supplerende øvelser for å fremskynde prognosen og forhindre tilbakefall. VITAL Kiropraktorklinikk er under samme tak som fysioterapeut og akupunktør, som gir et bredt behandlingsalternativ til pasienten dersom det ikke responderes som ønsket på gitte behandling.

Dersom det er behov har kiropraktoren mulighet til å henvise deg til videre bildeundersøkelse (MR, CT eller røntgen), fysioterapeut eller legespesialist. Kiropraktoren kan også sykemelde opptil 12uker dersom dette finnes nødvendig.

Kiropraktoren på VITAL Kiropraktorklinikk har med sin mangeårig erfaring og brede kunnskap gode muligheter til å hjelpe dersom dette skulle gjelde deg. Ta kontakt for en konsultasjon via online booking, på telefon 98126006 eller per epost: post@vitalkk.no. Vi kan hjelpe deg!

Har du behov for behandling?