Studenter

Studenttiden er en fantastisk tid og man tiltar seg ny lærdom både fagmessig og om seg selv, man stifter nye bekjentskaper og får venner for livet. Men studietiden er til tider også en stressende tid med eksamener og lange dager på lesesalen med hodet ned i pensumbøkene. Med dette opplever mange smerter i skuldre, nakke og/eller smerter i rygg. Dette kan igjen gå utover både konsentrasjon, livskvalitet og dermed til tider sluttresultatet. Dette vet vi på VITAL Kiropraktorklinikk, og har dermed utarbeidet en studentrabatt for å gjøre tilgangen til behandling lettere. Vi ser og behandler effektivt studenter med smerter i nakke og skuldre, rygg, hodepine, svimmelhet eller generelt stivhet. Med sentral beliggenhet i Oslo sentrum (st. Olavs Plass) er klinikken hyppig brukt av studenter.

15%

Studentrabatt

ved fremvisning av studentbevis

Ungdata

Vår erfaring er at stiv og vondt nakke, samt hodepine er de vanligste plagene. Med skulderplager, plager mellom skulderbladene og svimmelhet på de neste plassene. Det samme viser tallene fra «ungdata 2017»-rapporten som viser at nærmere 1/4 av elevene på ungdomskole og videregående sliter med fysiske plager daglig (!), og da nakke-, skuldersmerter og hodepine som ledende. Dette er alle plager kiropraktoren kan hjelpe med og heldigvis virker fler å oppsøke helsepersonell for å få hjelp. Plager er ofte sammensatte og kiropraktoren ser på samspillet mellom muskler og ledd, holdning (ergonomi) og hva du som pasient kan gjøre selv for å oppnå raskest og best mulig resultat.

Vi kan hjelpe

Sliter du med noen form for plager som går utover livskvalitet og eller konsentrasjonen under studietiden, ta kontakt med oss så kanskje vi kan hjelpe deg. Husk at studietiden er noe som skal nytes og ikke bare noe man skal komme seg gjennom.

Kiropraktor Mads Ulrik Vikan
VITAL Kiropraktorklinikk
Tlf: 98126006
E-post: post@vitalkk.no

Har du behov for behandling?