Om klinikken

Vi lever av gode resultater for våre pasienter og er stolte av at majoriteten av våre pasienter kommer på bakgrunn av anbefalinger. Dette er vi meget stolte av, og vi håper du også blir fornøyd med behandlingen.

VITAL Kiropraktorklinikk er sentralt plassert på st. Olavs Plass i Oslo sentrum, kun 500m fra Nationaltheatret. Vi er samlokalisert med akupunktør, fysioterapeut og logopeder i 4.etg i st. Olav Plass 3.

En stor del av de som får hjelp i vår klinikk har tilhørighet til nærområdet rundt, enten at de bor i sentralt, eller jobber i Oslo sentrum. Klinikken ønsker å være et tilbud til pasienter i alle aldre, fra spedbarn til aldrende med benskjørhet. Flesteparten av våre pasienter er referert av andre fornøyde pasienter, noe vi er veldig stolte og glade for. VITAL Kiropraktorklinikk legger stor vekt på årsakorientert behandling, dette for å gi hver enkelt individ best resultater både på kort-, og lang sikt. Som en privatklinikk som lever av gode resultater håper vi også du bli fornøyd med service og behandling hos oss.

VITAL Kiropraktorklinikk innehar også et unikt samarbeid med Unilabs som gir deg mulighet til røntgenundersøkelse på dagen ved behov, da til en meget redusert pris ved henvisning fra klinikken. Dette for å tilegne oss enda mer informasjon om de eventuelle plagene pasienten opplever. Vi har også inngått et samarbeid med Kirkevold kontorutstyr i Oslo som gjennom oss kan gi ergonomisk veiledning og riktig kontorutstyr til reduserte priser for å minimere plager på jobb og forhindre tilbakefall av plager man opplever.

Vår kiropraktor er primærkontakt for muskel- og skjelettlidelser, og er autorisert helsepersonell av Helsedirektoratet. Som primærkontakt har vi rettigheter og plikter i forbindelse med utredning og oppfølging av våre pasienter. Kiropraktoren kan sykmelde deg, henvise til MR, CT, røntgen eller spesialist ved behov.

Har du behov for behandling?