KORONAVIRUSET

by StOlavMads
4 år ago
2481 Views

INFORMASJON OG KONKRETE TILTAK

Klinikken holder åpent inntil videre. Kiropraktoren er Autorisert Helsepersonell og i primærhelsetjenesten. Vi gjør dette for å avlaste fastleger og legevakt med muskel-, og skjelettplager i denne tiden.

Vi tar smittefaren på alvor og hos oss er gode tiltak iverksatt. Klinikken i sentrum holder til samme etasje som Reiseklinikken som igjen stiller strenge krav til vask og renslighet i lokalene og på Holtet (Nordstrand) er ekstra vaskerutiner på plass. Din helse står alltid først i rekken hos oss og her skal du føle deg trygg og ivaretatt. Behandlinger går enn så lenge som normalt og vi ber pasienter som sitter i karantene, de siste ukene har vært i land der smittefaren er høy eller opplever en akutt lungeinfeksjon eller hoste om å ta kontakt for å utsette timen. Avbestillinger eller «ikke møtt»-timer vil ikke bli belastet for dette.

Klinikken holder åpent som normalt både i Oslo sentrum og på Nordstrand. Opplever du plager av sorten muskel-, og skjelettplager, ta kontakt med oss og ikke fastlegen, så kan de ta seg av viktigere tiltak. Vi endrer praksis fortløpende dersom det kommer endringer av noe slag.

Vi håper forøvrig at alle holder seg friske og at vi sammen klarer å stoppe spredningen av viruset.

Har du behov for behandling?
Stikkord: