Ny avdeling på Nordstrand

by StOlavMads
5 år ago
5366 Views

Kiropraktor Nordstrand

Kiropraktor Mads Ulrik Vikan vil nå også være tilgjengelig som behandlende kiropraktor på Nordstrand. Han holder til i lyse og fine lokaler på Holtet, Bekkelaget hos Nordstrand Helsesenter. I første omgang vil dette være et eksklusivt samarbeid der kiropraktoren er tilgjengelig på Nordstrand tre dager i uka:
Mandag – Torsdag: 14-18
Onsdag: 07:30-12

Spesialist i muskel og skjellettplager

Kiropraktoren er ekspert på muskel og skjellettplager, og jobber med pasienter i alle aldre, fra spedbarn til godt voksne. Vi ønsker å være det beste tilbudet på muskel og skjellettplaager på Nordstrand og Nordstrand Helsesenter huser dermed også flere typer behandlere for å gi deg den beste behandlingen for nettopp deg.

Kompetanse og service

Ved siden av gode resultater ved behandling av ryggplager og nakkeplager er behandling av hodepine/migrenesvimmelhet og idrettskader andre spesialområder. Vi lever av gode resultater for våre pasienter og er stolte av at majoriteten av våre pasienter kommer på bakgrunn av anbefalinger fra andre fornøyde pasienter. Klinikken legger stor vekt på kompetanse og service og du som pasient skal alltid føle deg i trygge hender hos oss. Vi tar oss dermed god tid til å lytte, undersøke og forklare hva som er årsak og skreddersyr et behandlingsopplegg for den individuelle plage.

Sentralt Plassert på Nordstrand

Klinikken har adressen Kongsveien 94, og har en lett ankomst kun 50m fra Holtet trikkestopp. Vi er dermed en populær klinikk for muskel-, og skjelettplager for Nordstrand, Bekkelaget og Lambertseter. Ved booking av time eller andre spørsmål, ta kontakt på tlf: 98 12 60 06, epost: post@vitalkk.no eller se vitalkk.no

Har du behov for behandling?
Stikkord: ,