Kiropraktor Oslo sentrum

by StOlavMads
6 år ago
2065 Views

VITAL Kiropraktorklinikk

VITAL Kiropraktorklinikk er et tverrfaglig helsesenter i Oslo sentrum, med kiropraktor fysioterapeut, akupunktør og logopeder for å nå alle pasienters behov. Klinikken er startet opp av Kiropraktor Mads Ulrik Vikan i 2018 etter flere år som praktiserende kiropraktor på Nordstrand og er allerede rukket å bli en populær klinikk for lokale beboere og arbeidsplasser, samt tilreisende.

Kiropraktor Mads Ulrik Vikan

Kiropraktor i Oslo sentrum

Klinikken er lokalisert på st. Olavs Plass kun få minutters gange fra Nationaltheatret, noe gir gode offentlig transportmuligheter og parkering samt gjør de enkelt for pasientene med behandling i eller utenfor arbeidstiden. Vi har lange åpningstider, men kiropraktoren stiller til rådighet ved behov også utenfor arbeidstiden og i helger. Kontaktinformasjon finnes nederst eller på hjemmesiden vialkk.no. Hjemmesiden er utviklet i samarbeid med WebCraft og er designet slik at du enklest mulig skal kunne finne frem til det du måtte ønske.

Behandling av nakkeplager - kiropraktor oslo

Kompetanse og service

Ved siden av gode resultater ved behandling av ryggplager og nakkeplager er behandling av hodepine/migrene, svimmelhet og idrettskader andre spesialområder. Vi lever av gode resultater for våre pasienter og er stolte av at majoriteten av våre pasienter kommer på bakgrunn av anbefalinger fra andre fornøyde pasienter. Ved behov håper vi du også blir fornøyd med behandlingen på VITAL Kiropraktorklinikk. Klinikken legger stor vekt på kompetanse og service og du som pasient skal alltid føle deg i trygge hender hos oss. Vi tar oss dermed god tid til å lytte, undersøke og forklare hva som er årsak og skreddersyr et behandlingsopplegg for den individuelle plage.

Flere samarbeidspartnere

Vi har opparbeidet flere samarbeidsforhold med bedrifter som kan komme deg til nytte. Blant annet et unikt samarbeid med Unilabs Røntgen som garanterer deg som pasient videre bildeundesøkelse inne 24t til reduserte priser dersom det er behov for dette.

Dersom du ønsker en konsultasjon hos VITAL Kiropraktorklinikk eller har videre spørsmål rundt dette temaet, ta kontakt med oss på:

+47 98 12 60 06

post@vitalkk.no

Har du behov for behandling?
Stikkord: , , , , ,